Markalar ve ülkeler

Bostik, 1 Kasım 2018 itibariyle geçerli olmak üzere  iş birimlerine ve bölgelere bağlı olarak ürünlerinin fiyatlarını ortalama % 7 ila 9 oranında artıracak.
Bostik, konu ile ilgili belirli ayrıntılar için müşterileri ile doğrudan iletişime geçecek, artışın zamanlaması önceki anlaşmaların şartlarına tabi olacaktır.
Bu artış, sürekli artan hammade ve nakliye maliyetleni dengelemeyi amaçlamaktadır.

Arkema şirketi olan Bostik hakkında…

Bostik, Endüstriyel üretim, İnşaat ve Tüketici pazarlarında önde gelen küresel yapıştırıcı uzmanıdır. Bir asırdan fazla bir süredir, insanların günlük yaşamlarında karşılgaştıkları güçlüklere, daha akıllı ve uyumlu yenilikçi yapıştırıcı çözümler geliştirmektedir. Beşikten mezara, evden ofise, Bostik akıllı yapıştırıcıları her yerde bulunabilir. Şirket, 2 milyar euro’luk cirosu ve 6 bin çalışanıyla 50’den fazla ülkede faaliyette bulunmaktadır.
Daha fazla bilgi için  www.bostik.com.tr yi ziyaret ediniz.

Arkema hakkında…

Bir malzeme tasarımcısı ve yenilikçi çözümler üreticisi olarak Arkema, malzemeleri şekillendirerek yeni kullanım alanları yaratır. Dengeli iş portföyümüz, yüksek performanslı malzemeleri, endüstriyel ihtisasları ve kaplama çözümlerini kapsamaktadır. Dünyaca tanınmış markalarımız hizmet verdiğimiz pazarların liderleri arasındadır. 2017 yılında 8,3 milyar euro 'luk cirosu ile dünya çapında yaklaşık 20 bin çalışanıyla 55 kadar ülkede faaliyet göstermektedir. Tüm ortaklarımızla aktif işbirliği taahhüt ediyoruz. Kuzey Amerika, Fransa ve Asya'daki araştırma merkezlerimiz, biyo-esaslı ürünler, yeni enerjiler, su yönetimi, elektronik çözümler, hafif malzemeler ve tasarım, ev verimliliği ve yalıtım alanındaki gelişmelere odaklanmaktadır.
Top